uforpligtende designoplæg & tilbudsbrev

Få dit projekt kickstartet!

Som en del tilbudsprocessen, tilbyder jeg at producere et forslag på din nye hjemmeside helt uforpligtende.
Forslaget modtager du i løbet af få dage sammen med et tilbudsbrev, så du kan tage stilling til hele projektet i én omgang.

5233

1. Kontakt mig

Skriv til mig eller giv mig et kald
– det er helt op til dig.

597

2. Indledende dialog

Lad mig høre hvilke ønsker du har til din nye hjemmeside.

4252

3. Tilbudsbrev & oplæg

Efter få dage modtager du et oplæg og tilbud på din nye hjemmeside.
Tag det første skridt

Kontakt mig

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilbuddet du modtager er helt uforpligtende, helt uden binding, og du kan læse alle betingelser i tilbudsbrevet. Du kan selv til eller fra som du har lyst.

Det at modtage et tilbudsbrev sammen med et designoplæg, gør at du kan tage stilling til hele projektet i én omgang. Alt jeg skal bruge er din accept, og så påbegyndes projektet.

Et designoplæg er en rigtig hjemmeside som du får link til, hvor jeg efter en samtale med dig og ud fra dine ønsker opsætter en forside, så du har en god idé om “stilen” på hjemmesiden.

Designoplægget som din hjemmeside udvikles ud fra bliver opsat efter dine ønsker til design, funktion og selvfølgelig med en god blanding af min erfaring og tilgang til brugeroplevelser.

Fordelen ved et designoplæg, er at i får en rigtig hjemmeside at klikke rundt i, og ikke bare et “groft estimat” eller et wireframe. Det er en fantastisk grobund og dialogstarter for dit projekt.

I tilbudsbrevet finder du en forklaring af projektet, dit udviklingsdomæne, overblik over mit timeforbrug, betingelser, projektets økonomi, samt et tilbud på serviceaftale og webhotel.