Webdesigner i Ringsted – Lasse Nielsen

Professionel WordPress hjemmeside

Hver WordPress hjemmeside jeg udvikler, er designet med øje for detaljen. Fra valg af tema og plugins, til tilpasning af farveskemaer og typografi, sørger jeg for, at hvert aspekt af din hjemmeside afspejler din virksomheds identitet og vision. Jeg prioriterer brugervenlighed og navigation højt for at skabe en positiv brugeroplevelse.

Professionel WordPress hjemmeside

Specialiseret i WordPress

Som en professionel WordPress hjemmeside designer, værdsætter jeg platformens utrolige fleksibilitet og brugervenlighed. Uanset om du er en mindre forretning eller en stor organisation, skaber jeg skræddersyede WordPress hjemmesider, der opfylder dine unikke behov.

Valget af WordPress

Med sin utrolige fleksibilitet og funktionalitet er WordPress platformen, jeg har valgt at specialisere mig i. Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor organisation, har jeg skabt en lang række professionelle WordPress-hjemmesider, der er skræddersyet til mine kunders specifikke behov.

Brugervenlighed er prioritet

Hver WordPress hjemmeside, jeg udvikler, er designet med brugervenlighed som højeste prioritet. Jeg fokuserer på at skabe hjemmesider, der er intuitive og let navigerbare, hvilket sikrer, at dine besøgende får en positiv brugeroplevelse.

Kvalitet og hastighed

Hver hjemmeside jeg udvikler på WordPress, er både kvalitetssikret og hastighedsoptimeret. Med en god PageSpeed-score og lynhurtig ydeevne, giver jeg dit online-projekt den bedste mulighed for at ranke højt på Google.

10 års erfaring

200+ hjemmesider

100% engageret

Lad os samarbejde

Har du et spørgsmål, eller et projekt i tankerne?
Kontakt mig og hør nærmere om hvordan jeg kan hjælpe din forretning.

Ring til mig på:

+45 50 54 50 24

eller skriv til mig:

kontakt@dwp.dk

Lasse Nielsen

Webdesigner

Mine services

Hjemmeside

Få flere henvendelser med en optimeret hjemmeside som tiltrækker kunder, og er skræddersyet din forretning.

Webshop

Professionel webshop med alle de features du skal bruge, for at få succes med at sælge dine produkter og services online.

Serviceaftale

Slip for driften og problemerne, jeg sørger for at din hjemmeside er up-to-date og sikker, med en omfattende serviceaftale.

Webhotel

Lynhurtig og stabil LiteSpeed webhotel med en masse ressourcer og flere hundrede funktioner. Størrelser til alle behov.

Logodesign

Få et moderne og letgenkendeligt logo, som afspejler din forretning og dit kundesegment. Leveres alle formater du har brug for.

Fotografering

Få taget professionelle stemningsbilleder af butikken, eller portrætter af dine medarbejdere til brug på din hjemmeside og sociale medier.

Udvalgte Cases

Jeg hjælper virksomheder i en bred vifte af brancher

En hjemmeside er et forretningsværktøj, og er mere end bare et godt design.
Fra strategisk tænkning til fuldt funktionelle sider, kan jeg tage din digitale tilstedeværelse til det næste niveau. Din nye hjemmeside skal:

  • Fortælle din historie
  • Engagere dit publikum
  • Konvertere besøgende til kunder

Timevat

økonomi- og eksportspecialist hus

Timevat tilbyder professionel rådgivning om udenlandsk moms, og er en virksomhed i stigende vækst. Jeg har været med på rejsen lige fra start, og har med glæde hjulpet dem med visuel identitet og hjemmeside.


HjemmesideServiceaftaleWebhotelLogodesignSprogversionAdv. formular

VKST

Rådgivning til landbrug og erhverv

Med en arbejdsstaf på over 200 medarbejdere, er VKST en organisation med mange krav og arbejdsgange, som er implementeret på hjemmesiden. Jeg hjælper med det tekniske aspekt af drift, hosting, og kommunikation med medarbejdere.


ServiceaftaleWebhotelHastighedsoptimeringSprogversionAdv. formular

Puregin

Danmarks bedste udvalg af gin og vodka

Danmarks mest ambitiøse webshop af specielle gin (og vodkaer). Puregin.dk er et enkeltmandsforetagende, med stor succes. Jeg hjælper med den løbende vedligeholdelse og hosting af alle Vodka Import Danmarks webshops.


WebshopServiceaftaleWebhotelFotografering

Höjskolendk

Eksotiske Højskoleophold i udlandet

Hvis du er ung og rejselysten, så tilbyder Höjskolendk landets bedste højskoleophold til spændende destinationer verden rundt. Höjskolendk er en tæt samarbejdspartner, og har gennem mange år vækstet deres online forretning med min hjælp.


HjemmesideServiceaftaleWebhotelAdv. formularHastighedsoptimering