Webdesigner Lasse Nielsen

Udvikling af hjemmeside

At udvikle en hjemmeside er for mig en chance for at skabe en unik online identitet, der effektivt kommunikerer din virksomheds værdier og vision til dine kunder. Hvert aspekt af dit websted, fra den strategiske placering af call-to-action til organiseringen af indhold for bedre læsbarhed, er designet og udviklet med det formål at tiltrække, engagere og konvertere dine besøgende til loyale kunder.

Udvikling af hjemmeside

Mere end bare design

Udvikling af hjemmesider handler ikke kun om at skabe et attraktivt design, men om at skabe en online platform, der fremmer vækst og skaber autentiske forbindelser med dine kunder. For at hjælpe med dette, sørger jeg for, at alle hjemmesider jeg udvikler er lynhurtige og har en god PageSpeed-score, hvilket giver dit online-projekt den bedste mulighed for at ranke højt på Google.

Skabelse af online tilstedeværelse

Som ekspert i hjemmesideudvikling forstår jeg vigtigheden af at have en stærk online tilstedeværelse. Jeg fokuserer på at skabe brugervenlige, responsive og optimerede hjemmesider, der tilbyder en uovertruffen digital oplevelse.

Styrker din forretningsvækst

Hver hjemmeside jeg udvikler, er designet med dit mål for øje. Jeg stræber efter at skabe digitale løsninger, der ikke kun øger din online tilstedeværelse, men også understøtter din virksomheds vækst.

En digital oplevelse

Min tilgang til hjemmesideudvikling er omfattende, og jeg fokuserer på alle aspekter af din hjemmeside, fra strukturen af dit indhold til hastigheds-optimering og mobilvenlighed, for at sikre, at din hjemmeside ikke kun ser godt ud, men også præsterer godt.

10 års erfaring

200+ hjemmesider

100% engageret

Lad os samarbejde

Har du et spørgsmål, eller et projekt i tankerne?
Kontakt mig og hør nærmere om hvordan jeg kan hjælpe din forretning.

Ring til mig på:

+45 50 54 50 24

eller skriv til mig:

kontakt@dwp.dk

Lasse Nielsen

Webdesigner

Mine services

Hjemmeside

Få flere henvendelser med en optimeret hjemmeside som tiltrækker kunder, og er skræddersyet din forretning.

Webshop

Professionel webshop med alle de features du skal bruge, for at få succes med at sælge dine produkter og services online.

Serviceaftale

Slip for driften og problemerne, jeg sørger for at din hjemmeside er up-to-date og sikker, med en omfattende serviceaftale.

Webhotel

Lynhurtig og stabil LiteSpeed webhotel med en masse ressourcer og flere hundrede funktioner. Størrelser til alle behov.

Logodesign

Få et moderne og letgenkendeligt logo, som afspejler din forretning og dit kundesegment. Leveres alle formater du har brug for.

Fotografering

Få taget professionelle stemningsbilleder af butikken, eller portrætter af dine medarbejdere til brug på din hjemmeside og sociale medier.

Udvalgte Cases

Jeg hjælper virksomheder i en bred vifte af brancher

En hjemmeside er et forretningsværktøj, og er mere end bare et godt design.
Fra strategisk tænkning til fuldt funktionelle sider, kan jeg tage din digitale tilstedeværelse til det næste niveau. Din nye hjemmeside skal:

  • Fortælle din historie
  • Engagere dit publikum
  • Konvertere besøgende til kunder

Timevat

økonomi- og eksportspecialist hus

Timevat tilbyder professionel rådgivning om udenlandsk moms, og er en virksomhed i stigende vækst. Jeg har været med på rejsen lige fra start, og har med glæde hjulpet dem med visuel identitet og hjemmeside.


HjemmesideServiceaftaleWebhotelLogodesignSprogversionAdv. formular

VKST

Rådgivning til landbrug og erhverv

Med en arbejdsstaf på over 200 medarbejdere, er VKST en organisation med mange krav og arbejdsgange, som er implementeret på hjemmesiden. Jeg hjælper med det tekniske aspekt af drift, hosting, og kommunikation med medarbejdere.


ServiceaftaleWebhotelHastighedsoptimeringSprogversionAdv. formular

Puregin

Danmarks bedste udvalg af gin og vodka

Danmarks mest ambitiøse webshop af specielle gin (og vodkaer). Puregin.dk er et enkeltmandsforetagende, med stor succes. Jeg hjælper med den løbende vedligeholdelse og hosting af alle Vodka Import Danmarks webshops.


WebshopServiceaftaleWebhotelFotografering

Höjskolendk

Eksotiske Højskoleophold i udlandet

Hvis du er ung og rejselysten, så tilbyder Höjskolendk landets bedste højskoleophold til spændende destinationer verden rundt. Höjskolendk er en tæt samarbejdspartner, og har gennem mange år vækstet deres online forretning med min hjælp.


HjemmesideServiceaftaleWebhotelAdv. formularHastighedsoptimering